mailingenIndien u een e-mail wenst te versturen kunnen wij dit voor u in orde maken. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail op alle plaatsen van bestemming aan komt.

Voor een bedrag van van € 250,00 ex. btw verzorgen wij een mailing voor u, dit is met een maximum van 2000 e-mail adressen. Indien u naar meer e-mail adressen uw mailing wenst te verzenden betaald u € 0,10 per extra e-mail adres.

Hoe wij uw mailing versturen

Wij versturen uw mailing in groepen en vanaf onze e-mail servers die geconfigureerd zijn om optimaal e-mail te kunnen versturen. Zo minimaliseren wij de kans dat uw e-mail wordt gezien als ongewenst bij uw ontvangers en verhogen wij de kans dat uw e-mail aankomt doordat wij continu door zullen blijven gaan met het aanbieden van uw e-mail als deze bijvoorbeeld wordt geweigerd door een ontvanger (als bijvoorbeeld de inbox van een ontvanger vol zit). Indien gewenst kunnen wij uw e-mail verzenden in tekst én in HTML-formaat om er zeker van te zijn dat iedereen deze kan lezen.

Ook maken wij gebruik van MHTML, een techniek die ervoor zorgt dat afbeeldingen in een e-mail direct zichtbaar zijn, zonder dat de ontvanger deze eerst nog apart moet downloaden of weergeven. Met als gevolg een hogere attentiewaarde.

Gepersonaliseerde e-mail

Indien u beschikt over bijvoorbeeld een naam van een ontvanger kunnen wij ook gepersonaliseerde e-mail voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een gepersonaliseerd aanhef zoals "Beste mijnheer Jansen" in plaats van "Beste lezer". Neem met ons contact op voor alle mogelijkheden.

Uitgebreide mailing met webapplicatie

Wij kunnen een webpagina voor u opzetten waar wij de lezers van uw e-mail naar toe kunnen sturen met een gepersonaliseerde link. Op deze pagina kunt u bijvoorbeeld een enquête uitzetten.

Webapplicatie

Voor uitgebreide mailings kunnen wij ook een bijpassende webapplicatie ontwikkelen. Denk hierbij aan een aanmeld-pagina voor een bepaald evenement voor de lezers van uw e-mail.

De kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een webapplicatie bij een mailing zijn variërend en hangen af van uw wensen. Indien u uw mailing door ons laat verzorgen ontwikkelen wij tegen gereduceerd tarief een webapplicatie op maat voor u. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf, vermeld hierbij al uw wensen en wij nemen contact met u op.

 

nvj logo diap

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor het behouden van inloggegevens en Google Analytics worden cookies gebruikt en kunnen worden verwijderd door het cache van uw webbrowser te legen.