Banner1 spacer
 

 

Fotografie

nikon d800Als u een folder van uw bedrijf wilt samenstellen en u beschikt niet over de juiste beelden kunnen wij in samenspraak met u hiervoor zorgen. Ook productfotografie behoort tot de mogelijkheden.

Een zakelijk portret, fotografie voor een bedrijfsrappoertage of de volledige fotografische invulling van jouw website; als professioneel fotograaf ben ik zelfstandig aan het werk en bedien ik vrijwel alle facetten van fotografie. Ik heb een brede ervaring en kan ik op basis van jouw wensen altijd een passende oplossing bieden. Naast zakelijke fotografie bied ik ook veel fotografie aan voor particulieren. 

 

 

 

Zakelijk

voorbeeld fotografieIk breng jouw organisatie of bedrijf graag scherp in beeld! Op deze manier kan jouw bedrijf zich onderscheiden van andere aanbieders. En dat kan net het verschil maken!

De beelden moeten passen bij de bedrijfscultuur en moeten laten zien wat je wilt uitstralen. Sfeer, gevoel en een krachtige uitstraling zijn factoren die ik op deze manier tastbaar maak. In de afgelopen jaren heb ik reportages gemaakt voor diverse bedrijven, overheden, instellingen, bureaus, uitgevers, vakbladen, makelaardijen, enzovoort.

Je eigen portret

Een fotosessie moet vooral spontaan, ongedwongen én leuk zijn. Daarom neem ik alle tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen. En dat geldt zeker voor sessies met (kleine) kindjes. Pas als jullie je prettig voelen, kan ik jullie echte emoties vangen en die onbewaakte momenten vastleggen.

Buiten

Het liefst fotografeer ik buiten, met natuurlijk licht; dan ben ik in mijn element. We plannen een datum en denken samen na over een plek die jullie mooi vinden. Dat kan ergens in een bos of park zijn, maar ook een plek met een stoere industriële uitstraling.

Thuis

Met kleine baby’s is dat natuurlijk een ander verhaal; dan kom ik naar jullie en fotografeer ik jullie in de comfortabele omgeving van jullie eigen huis.

Evenementen

Als het nu gaat om een gebeurtenis, bedrijfsfeest, Brandweeroefening of een bruiloft. U kunt mij voor elk evenement inhuren.

Neem eens vrijblijvend contact met mij op om eens te kijken wat ik hier voor u kan betekenen.